"Als je in Duivendaal komt wonen, deel je 4 douches, 4 toiletten en een grote keuken met 20-24 andere bewoners. Kamers die deze voorzieningen delen noemen we samen een woning"

 

Kamerinformatie

Wat wordt er aangeboden?

Verdeeld over drie bouwlagen heeft Socius 179 onzelfstandige kamers gerealiseerd die over acht woongroepen zijn verdeeld. Bewoners delen voorzieningen als douches, toilet, woonkamer en keuken met elkaar.

 

179 onzelfstandige kamers:

• Gezamenlijke woonkamers en keukens, toiletten en douches.

• In oppervlakte tussen 12m² en 32m² variërend.

• De huurprijs ligt tussen €287 en €455 euro per maand, dit is inclusief gas, water, elektra, internet en gemeentelijke heffingen.

• Open voor alle jongeren, niet alleen studenten: geen campuscontracten.

• Inschrijven voor een kamer kan hier.

• Download hier de plattegrond van de kamers en verdiepingen.

 

De woning

Als je in Duivendaal komt wonen, deel je vier douches, vier toiletten en een grote keuken met ongeveer tweeëntwintig andere bewoners. Kamers die deze voorzieningen delen noemen we samen een woning. In totaal zijn er acht woningen. Elke woning heeft een eigen beheerder die aan de hand van het huishoudelijk reglement leefbaarheid, hygiëne en veiligheid handhaaft.

 

Voorzieningen

Op het buitenterrein zijn fietsenrekken, gratis parkeerplaatsen en verschillende plekken waar je buiten kunt zitten. Binnen is een groot atrium aanwezig. Samen met de bewoners van Project Duivendaal en studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht is een plan gemaakt op basis waarvan het atrium een nieuwe aankleding heeft gekregen.

 

Het gebouw

Duivendaal bestaat uit twee blokken met ieder vier bouwlagen. Deze twee blokken zijn verbonden door een groot met glas overdekt atrium dat aan de zijkanten gedeeltelijk open wordt gemaakt. Alle kamers bevinden zich aan de buitenkant van de gebouwen en hebben uitzicht op de omgeving. Het gebouw heeft een ruim buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid en fietsenstalling.

 

De omgeving

Duivendaal ligt aan de rand van de historische binnenstad met een ruimschoots aanbod aan cafés, winkels en supermarkten om de hoek. De campus ligt op tien minuten fietsen en het busstation aan de Stadsbrink ligt op loopafstand.

 

"Duivendaal bestaat uit twee blokken met ieder vier bouwlagen. Deze twee blokken zijn verbonden door een groot met glas overdekt atrium dat aan de zijkanten gedeeltelijk open is"

 

Foto's

 

 

"Duivendaal ligt aan de rand van de historische binnenstad met een ruimschoots aanbod aan cafés, winkels en supermarkten om de hoek"

 

Prijzen

*Prijzen zijn inclusief €100,- servicekosten voor gas, water, licht en internet.

287

Vanaf

Kamer 12 m²

€ 287

Kamer 13 m²

€ 297

Kamer 14 m²

€ 307

Kamer 15 m²

€ 317

Kamer 16 m²

€ 328

Kamer 17 m²

€ 339

Kamer 18 m²

€ 347

Kamer 19 m²

€ 358

Kamer 20 m²

€ 368

Kamer 22 m²

€ 387

Kamer 23 m²

€ 398

Kamer 24 m²

€ 408

Kamer 25 m²

€ 418

Kamer 32 m²

€ 455

ZOEK JIJ EEN KAMER?

Via Socius Connect kun je je altijd vrijblijvend inschrijven voor alle projecten van Socius. Geef bij je inschrijving aan dat je graag een kamer wilt in Duivendaal, zodat we weten waarvoor je je inschrijft.

INSCHRIJVEN

BEN JE AL BEWONER?

Huurzaken, feestaanvragen, klachten, ideeën en onderhoudsgebreken verlopen via Socius Connect. Klik op 'Meldingen' om een nieuwe melding te maken, of om een idee in te brengen.

INLOGGEN

 

©2017 project Duivendaal

SITE MAP

CONTACT

INITIATIEFNEMERS

CONNECT MET SOCIUS

Costerweg 50

6701 BH

WAGENINGEN

 

Telefoon: 030 - 302 03 64

info@projectduivendaal.nl