Wie zijn wij

 

 

 

 

Pandbeheer

Lianne Wezeman en Sjoerd Blommestijn zijn de pandbeheerders en verzorgen het sociaal beheer. Hieronder vallen de drie pijlers hygiëne, veiligheid en leefbaarheid. Denk hierbij aan brandveiligheid, geluidsoverlast en de schoonmaak in het pand. Elke woongroep heeft een woningbeheerder die binnen de groep op de drie pijlers controleert. Het pandbeheer helpt hierbij en stuurt de woningbeheerders aan.

 

Beheerder huuradministratie & communicatie

Pio Voortman is werkzaam als beheerder huuradministratie & communicatie. Hij is verantwoordelijk voor de contracten en alle administratieve werkzaamheden omtrent de huurders op het kantoor van Duivendaal. Daarnaast valt het regelen van de hospiteeravonden ook onder deze functie. Tevens verzorgt hij de communicatie en PR, zoals promotie, het onderhouden van Facebook en Twitter en alle interne communicatie met de bewoners.

 

Beheerder onderhoud

Matthijs Smits is verantwoordelijk voor het onderhoud in het pand. Hij heeft overzicht over al het onderhoud dat in het pand moet plaatsvinden en lost kleine onderhoudszaken zelf op of schakelt de hulp van bewonersklusser Fons in. Daarnaast is hij samen of afwisselend met Pio tijdens kantoortijden aanwezig om bewoners te woord te staan.

De dagelijkse gang van zaken in het pand worden geregeld door het beheerteam, bestaande uit een viertal bewoners die het sociale beheer, beheer voor huuradministratie & communicatie en het onderhoud onder hun hoede nemen.

 

Wil je als (toekomstig) bewoner graag in het beheerteam of gangbeheerder worden? Stuur dan een open sollicitatie naar info@projectduivendaal.nl of kijk hieronder bij de openstaande functies en reageer direct!

 

Vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures...

ZOEK JIJ EEN KAMER?

Via Socius Connect kun je je altijd vrijblijvend inschrijven voor alle projecten van Socius. Geef bij je inschrijving aan dat je graag een kamer wilt in Duivendaal, zodat we weten waarvoor je je inschrijft.

INSCHRIJVEN

BEN JE AL BEWONER?

Huurzaken, feestaanvragen, klachten, ideeën en onderhoudsgebreken verlopen via Socius Connect. Klik op 'Meldingen' om een nieuwe melding te maken, of om een idee in te brengen.

INLOGGEN

 

©2017 project Duivendaal

SITE MAP

CONTACT

INITIATIEFNEMERS

CONNECT MET SOCIUS

Costerweg 50

6701 BH

WAGENINGEN

 

Telefoon: 030 - 302 03 64

info@projectduivendaal.nl