Initiatiefnemers

Duivendaal is een initiatief van Socius Wonen BV en van der Leij Projectontwikkeling.

 

Socius Wonen

De directie van deze onderneming bestaat uit vier voormalige bestuursleden van Stichting Tijdelijk Wonen. Als vrijwillig bestuur van deze stichting hebben zij het tijdelijke woonproject AL16 in Utrecht met vierhonderd kamers, een café, ateliers en bedrijfsruimte gerealiseerd en een succesvolle exploitatie van dit project opgezet. In de ambitie om te professionaliseren hebben zij in november 2011 Socius Wonen opgericht en zijn direct aan de slag gegaan om meer tijdelijke woonprojecten voor jongeren te realiseren. Dat is in de zomer van 2012 in samenwerking met de gemeente Leiden gelukt met de realisatie van Da Vinci, een project met vijfenzestig kamers. Dit project is inmiddels afgerond. Bovendien heeft Socius per 1 oktober 2012 het bestuur overgenomen van Tijdelijk Wonen Amsterdam. Deze dochteronderneming exploiteert een tijdelijke woonproject met vierhonderdzestig kamers in het voormalige ACTA-gebouw te Amsterdam. Dit gebouw wordt van De Alliantie gehuurd. Daarnaast heeft Socius nog een aantal lopende projecten in Utrecht. Onder andere honderdtwintig kamers in Het Hospitaal, een groot aantal studio's en appartementen in De Saffier en achtentwintig kamers in de Maliehof. Meer informatie over de lopende en nieuwe projecten van Socius is te vinden op de website. Met Duivendaal heeft deze jonge onderneming de reeks eigen tijdelijke woonprojecten voortgezet en streven we ernaar een belangrijke bijdrage aan de oplossing van woningnood onder jongeren te leveren. Hierbij staat maatschappelijke betrokkenheid voorop.

 

Meer weten over huidige Socius projecten en recente ontwikkelingen? Klik hier.

 

Van der Leij Projectontwikkeling

Van der Leij projectontwikkeling richt zich op het risicodragend ontwikkelen van en investeren in vastgoed. De ambitie en visie is om op creatieve wijze in soms economisch roerige tijden juist die extra inspanning te leveren, waardoor projecten wel gerealiseerd kunnen worden. Hielke Jan van der Leij is begonnen met een eenmanszaak Van der Leij vastgoed advies. Advies en projectontwikkeling bestaan naast en met elkaar, en  van der Leij  Projectontwikkeling kan zo op elk stadium van het proces een bijdrage leveren. Naast Van der Leij Projectontwikkeling bestaat er onder van der Leij Holding ook Kantorendokter.nl. Dit is een adviesconcept voor leegstaande kantoren en kantoorgebieden in samenwerking met diverse partijen, zoals onder andere Labyrinth Onderzoek en Advies.

 

Meer weten over van der Leij projectontwikkeling? Klik hier.

 

Partners

 

ZOEK JIJ EEN KAMER?

Via Socius Connect kun je je altijd vrijblijvend inschrijven voor alle projecten van Socius. Geef bij je inschrijving aan dat je graag een kamer wilt in Duivendaal, zodat we weten waarvoor je je inschrijft.

INSCHRIJVEN

BEN JE AL BEWONER?

Huurzaken, feestaanvragen, klachten, ideeën en onderhoudsgebreken verlopen via Socius Connect. Klik op 'Meldingen' om een nieuwe melding te maken, of om een idee in te brengen.

INLOGGEN

 

©2017 project Duivendaal

SITE MAP

CONTACT

INITIATIEFNEMERS

CONNECT MET SOCIUS

Costerweg 50

6701 BH

WAGENINGEN

 

Telefoon: 030 - 302 03 64

info@projectduivendaal.nl